Commerciële Contracten & Commercial Litigation

Onderhandelen, redigeren en procederen ter zake van overeenkomsten op het gebied van agentuur, algemene voorwaarden, distributie, franchise, huur, koop, opdracht, productaansprakelijkheid en verzekering.

Onze verbintenissenrecht specialisten kunnen u adviseren over en begeleiden bij het uitonderhandelen van alle vormen van commerciële contracten en – indien nodig – procederen op het scherpst van de snede over de inhoud en de uitvoering daarvan.

Commerciële Contracten
Goede contracten kunnen bepalend zijn voor het succes van uw onderneming. Door onze ervaring, heldere taal en ondernemingsgeest zijn wij in staat om u sluitend te adviseren en zo bij te dragen aan uw succes. Wij doen dit voor zowel nationale als internationale ondernemingen die actief zijn in diverse sectoren. Naast het opstellen van contracten adviseren wij over contractuele aansprakelijkheid, gevolgen van tekortkomingen en ontbinding van contracten. Hierbij opereren wij zowel op de voor- als op de achtergrond.

Commercial Litigation
Wij staan onze cliënten bij in civiele procedures, arbitrages en alternatieve vormen van geschillenbeslechting als het niet mogelijk blijkt om een minnelijke regeling te treffen. Hiervoor kunnen wij bouwen op onze jarenlange ervaring met het procederen in zaken met betrekking tot beroepsaansprakelijkheid, contractuele geschillen, insolventie en in beslag en executie zaken. Wij zullen tot het uiterste gaan om uw belangen optimaal te behartigen en gaan hierbij grondig en adequaat te werk.

Wij zijn gespecialiseerd in dit rechtsgebied

Gijs van Poppel

Advocaat

Jasper Croonen

Advocaat • Mediator

Tess Meerding

Advocaat

Jeantine Bethe

Advocaat
Top