Elias Tahri

student-stagiair januari - maart 2018

Als masterstudent fiscaal recht heb ik 8 weken lang stage gelopen bij Van Poppel Croonen. Mijn voornaamste werkzaamheden waren het ondersteunen van de fiscale praktijk, waarbij ik mij bezighield met veel verschillende vraagstukken binnen de fiscaliteit. Zo heb ik onder meer geholpen bij het opstellen van bezwaarschriften, adviesstukken en heb ik regelmatig jurisprudentie-onderzoek verricht. Daarnaast heb ik ook een legal update opgesteld.

Hierbij werkte ik dagelijks samen met Jasper van Nes en dat is mij goed bevallen. Als stagiaire werd ik erg goed begeleid en kon ik altijd bij hem terecht met mijn vragen. Ook faciliteiten zoals boeken waren ruim tot mijn beschikking. De samenwerking met alle andere collega’s is mij ook goed bevallen. Je kan bij iedereen terecht voor het stellen van vragen en je wordt ook regelmatig betrokken bij de werkzaamheden.

Naast het feit dat ik veel heb geleerd bij Van Poppel Croonen, heb ik ook een hele gezellige tijd gehad. De sfeer in het kantoor is goed en iedereen is lekker ontspannen. Deze prettige sfeer maakt het kantoor dan ook de perfecte leeromgeving. Ik kan Van Poppel Croonen aan iedere student die op zoek is naar een leerzame en gezellige stage binnen de advocatuur dan ook zeker aanraden.

Elias Tahri

Top