Jaloe van Walsem

student-stagiaire januari - maart 2019

In het laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik in de maanden januari, februari en maart 2019 stage gelopen bij Van Poppel Croonen. Tijdens deze maanden heb ik ontzettend veel geleerd op juridisch gebied en tegelijkertijd veel plezier gehad.

De sfeer op het kantoor is aangenaam. Iedereen werkt samen en de deur staat bij iedereen altijd open. Indien ik vragen had, werd de tijd genomen om het mij rustig en duidelijk uit te leggen. Zo werden ingewikkelde juridische vraagstukken helderder en op deze manier heb ik bijzonder veel kunnen leren.

Gedurende de hele stage werd er rekening gehouden met het rechtsgebied waar mijn voorkeur naar uit ging en zodoende heb ik veel dingen kunnen doen die ik echt interessant vind. Mijn taken liepen uiteen van het doen van jurisprudentie- en literatuuronderzoek tot het samenstellen van een conceptversie van een licentieovereenkomst. Ik heb zelfs mogen aanschuiven bij een overleg met cliënten waardoor ik een goed beeld heb kunnen vormen van de praktische kant van de advocatuur.

Al met al heb ik mij dankzij Van Poppel Croonen de afgelopen drie maanden enorm ontwikkeld. Ik ervaar de afgelopen drie maanden als een gevarieerde, uitdagende en gezellige periode. Ik zou iedere student die overweegt om een stage te gaan lopen dit kantoor aanraden.

Top