Marieke Noort

Juridisch medewerker

Marieke Noort is sinds juni 2022 werkzaam bij Van Poppel Croonen. Als juridisch medewerker ondersteunt zij de advocaten van het kantoor met name op het vlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Marieke heeft na haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht een brede opleiding gevolgd. Ze heeft de master Civiel recht afgerond aan de Universiteit Leiden, waar het aansprakelijkheidsrecht, overeenkomstenrecht en goederenrecht centraal staat. Dit programma heeft Marieke afgerond met een profilering in de richting van arbeidsrecht en octrooirecht. Daarnaast heeft ze de master Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht afgerond, waarbij ze zich ook heeft gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Tijdens haar studie heeft ze een juridische stage gelopen bij een groot adviesbureau en werkervaring opgedaan als werkstudent bij een klein adviesbureau.

In haar vrije tijd houdt ze van lezen, luistert ze graag podcasts over politiek of geschiedenis, of spreekt ze met vrienden af.

Stuur een e-mail

Of neem telefonisch contact op

Top