Reinier Boogers

Advocaat

Reinier Boogers is in 2009 privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie werkte hij bij CMS in Utrecht, waar hij als advocaat deel uitmaakte van de sectie Arbeidsrecht. Daarna werkte hij bij gespecialiseerde arbeidsrechtkantoren. Sinds januari 2018 is Reinier werkzaam bij Van Poppel Croonen Advocaten.

Reinier adviseert zowel bedrijven als particulieren over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, outsourcing en medezeggenschap. Ook houdt hij zich bezig met het contractenrecht.

Reinier is een doortastende en bevlogen advocaat. Zijn cliënten waarderen zijn pragmatische aanpak. Hij fungeert vaak als sparringpartner en denkt mee in praktische oplossingen. Reinier investeert in een duurzame relatie met zijn cliënten. Hierdoor kent hij zijn cliënten goed, hetgeen goed van pas komt bij de advisering.

In zijn vrije tijd mag Reinier graag wielrennen, hardlopen, reizen en lezen.

Reinier is lid van de vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland (VAAMN). Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur, is hij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht. Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Eind 2021 heeft Reinier de postacademische Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond.

 

Stuur een e-mail LinkedIn profiel
Top