Kantoor

Van Poppel Croonen Advocaten is een gedreven team van specialisten en doet meer dan u mag verwachten. Wij bieden oplossingen voor de behoeften. Het dienen als sparringpartner vereist een grote mate van vertrouwen tussen advocaat en cliënt. Betrouwbaarheid en creativiteit, maar ook een daadkrachtige en behulpzame aanpak kunt u van ons verwachten. Vaak zijn wij vaste adviseur ('trusted advisor') en bij veranderingen en projecten zitten wij kort op de bal om stapsgewijs zichtbare resultaten te tonen.

Onze visie

Wij staan voor eenvoud en duidelijkheid. Deze filosofie houdt in dat wij streven naar professionele en hoogstaande juridische dienstverlening, die kort, duidelijk en doelgericht wordt gepresenteerd. Wij bieden een snelle, duidelijke en (kosten)efficiënte oplossing. Wij nemen u werk uit handen, zetten de route uit en nemen uw zorgen over. Without frontiers.

Onze cliënten

Wij richten ons op een brede cliëntenkring: kleine en grote ondernemingen, particulieren, bedrijfsjuristen en vrije beroepsbeoefenaars. Wij houden ons bezig met advisering, contracten opstellen en redigeren, onderhandelingen en het voeren van procedures.

Internationaal

Sinds 2012 maken wij deel uit van ANTEA, een wereldwijd netwerk van professionals, waardoor wij snel en efficiënt gebruik kunnen maken van de kennis van honderden inspirerende accountants, fiscalisten en advocaten, met vestigingen over de hele wereld (o.a. Barcelona, Bogota, Beijing, Buenos Aires, Frankfurt am Main, Hong Kong, Kassel, Lisbon, Madrid, Mexico City, Milaan, Parijs, Rome, Porto, Sao Paulo, Shanghai, Sofia en Stuttgart). Net als wij hebben deze professionals zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden die voor ondernemers relevant zijn: arbeids- & medezeggenschapsrecht, beroeps- & bestuursaansprakelijkheid, bestuursrecht, commerciële contracten, fusies & overnames, gezondheidsrecht, huurrecht, intellectueel eigendomsrecht, ICT & privacy, mededingingsrecht, vennootschapsrecht, vervoersrecht, verzekerings- & aansprakelijkheidsrecht.

 

Top