Jeantine Bethe

Advocaat

Jeantine is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Tilburg. Na haar studie werkte zij bij twee grote gespecialiseerde advocatenkantoren, waar zij als advocaat deel uitmaakte van de sectie Arbeidsrecht en Contractenrecht. Ook heeft zij bijna zes jaar als advocaat gewerkt bij een nichekantoor op het gebied van Arbeidsrecht. Sinds oktober 2022 is Jeantine werkzaam bij Van Poppel Croonen Advocaten.

Jeantine adviseert zowel bedrijven als particulieren over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, outsourcing en medezeggenschap. Ook houdt zij zich bezig met het contractenrecht.

Kenmerkend is dat Jeantine een vertrouwde en betrouwbare adviseur is. Zij is doortastend, bevlogen en oplossingsgericht. Haar cliënten hebben vertrouwen in haar en waarderen haar pragmatische aanpak. Jeantine investeert in een duurzame relatie met haar cliënten, om haar cliënten goed te leren kennen en efficiënt te kunnen adviseren.

In haar vrije tijd brengt Jeantine graag tijd door met haar gezin en houdt zij van muziek maken, reizen en lezen.

In 2018 heeft Jeantine de postacademische Grotius specialistenopleiding Arbeidsrecht met goed gevolg afgerond. Jeantine is lid van de vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur, is zij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op het rechtsgebied arbeidsrecht. Deze registratie verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Stuur een e-mail
Top